Selectează o Pagină

Descrierea programului Start-Up Nation 2024

Start-Up Nation 2024 reprezintă o inițiativă guvernamentală dedicată sprijinirii antreprenorilor români în dezvoltarea afacerilor lor. Programul oferă fonduri nerambursabile pentru încurajarea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii.

Obiectivul programului

Principalul obiectiv al Programului Start-Up Nation 2024 este să stimuleze antreprenorialul și inovarea în România, susținând inițiativele de afaceri și contribuind la creșterea economică a țării.

Termenele programului

Până în prezent, termenele exacte pentru desfășurarea programului nu au fost stabilite oficial. Totuși, se așteaptă ca autoritățile să furnizeze detalii suplimentare în viitorul apropiat. De aceea, recomandarea noastră este ca antreprenorii să cerceteze atent și să se ferească de știrile false. În acest sens, frecventând site-ul startupnation2024.ro veți putea găsi informații verificate, din surse oficiale și alte informații utile cu privire la acest program

Zona vizată

Programul este destinat antreprenorilor din întreaga Românie care doresc să-și dezvolte afacerile. Nu există restricții geografice specifice pentru accesarea fondurilor, însă aplicanții trebuie să îndeplinească criteriile de eligibilitate.

Bugetul programului și bugetul pentru fiecare proiect

Bugetul Programului Start-Up Nation 2024 va fi asigurat din Fonduri Europene, cu o alocare de peste 400 de milioane de euro, conform anunțului oficial al Ministerului Economiei. Se estimează că fiecare proiect va primi fonduri nerambursabile de până la 200.000 RON.

Solicitanții eligibili și condițiile programului

  Solicitanții eligibili pentru Programul Start-Up Nation 2024 includ microîntreprinderi și întreprinderi mici și mijlocii cu o vechime de maxim 3 ani. Aceștia trebuie să respecte anumite criterii, printre care:

  • Absența datoriilor către bugetul de stat sau local.
  • Lipsa unei finanțări anterioare prin Programul Start-Up Nation.
  • Îndeplinirea cerințelor legate de Codul CAEN pentru activitățile solicitate.

Activitățile eligibile și cheltuielile aferente

Beneficiarii Programului pot solicita finanțare pentru o varietate de activități și cheltuieli, inclusiv:

  • Cursuri de dezvoltare și consultanță specializată.
  • Achiziționarea de echipamente tehnologice și alte active necesare afacerii.
  • Cheltuieli operaționale și pachete digitale.
  • Achiziționarea spațiilor de lucru
  • Achiziționarea mijloacelor de transport
  • Credite și garanții

Accesarea informațiilor și înscrierea în programul Start-Up Nation 2024

Pentru a afla mai multe informații despre Programul Start-Up Nation 2024 și pentru a vă înscrie în program, vă invităm să vizitați site-ul oficial startupnation2024.ro. Aici veți găsi detalii actualizate și reguli de participare. Fiți la curent cu ultimele noutăți și nu pierdeți oportunitatea de a vă dezvolta afacerea cu ajutorul fondurilor europene disponibile prin acest program.

Contactează experții noștri

Nume/Prenume

Număr de telefon

Email

Detalii

Success

Formularul a fost trimis cu succes!

Error

Ne pare rău! Formularul nu a fost trimis, vedeți erorile apărute.

Start-Up Nation 2024

Ambrozie Consulting Fonduri Europene 2024