Selectează o Pagină

Ministerul Sănătății a emis un comunicat la sfârșitul lunii ianuarie, referitor la prelungirea perioadei de implementare a proiectelor finanțate în cadrul Investiției I2.4. Echipamente și Materiale destinate Reducerii Riscului de Infecții Nosocomiale.

Obiectivul Investiției I2.4. Echipamente și Materiale destinate Reducerii Riscului de Infecții Nosocomiale

Investiția I2 . 4 are ca obiectiv principal reducerea riscului de infecții nosocomiale în spitale prin dotarea acestora cu echipamente și materiale adecvate. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea condițiilor de igienă și la creșterea siguranței pacienților și a personalului medical. De asemenea, prelungirea termenului oferă beneficiarilor oportunitatea de a-și continua activitățile în cadrul proiectelor și de a asigura implementarea lor conform standardelor și cerințelor stabilite.

Prelungirea termenului de implementare proiectelor pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale:

Conform comunicatului oficial, Ministerul Sănătății a convenit prelungirea duratei de implementare a proiectelor finanțate până la data de 02 noiembrie 2024. Această măsură vine în sprijinul beneficiarilor, oferindu-le mai mult timp pentru finalizarea și implementarea cu succes a proiectelor destinate reducerii infecțiilor nosocomiale. Comunicarea oficială poate fi consultată aici.

Ce trebuie să facă beneficiarii:

Pentru a beneficia de prelungirea perioadei de implementare, beneficiarii sunt rugați să trimită o notificare privind modificarea contractului de finanțare prin act adițional la adresa de email mihaela.voineagu@ms.ro. De asemenea, aceștia trebuie să încarce notificarea în platforma proiecte.pnrr.gov.ro conform procedurii stabilite în Anexa nr.9 la Îndrumarul Metodologic la Ghidurile Beneficiarilor.

Contactează experții noștri:

Nume/Prenume

Număr de telefon

Email

Detalii

Success

Formularul a fost trimis cu succes!

Error

Ne pare rău! Formularul nu a fost trimis, vedeți erorile apărute.

Ia legătura cu experții noștri aici sau în formularul de mai sus.

Ambrozie Consulting 2024