Selectează o Pagină

Politica de confidențialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului https://www.ambrozieconsulting.ro/ şi explică modul în care, SC AMBROZIE CORPORATE SRL 2023, foloseşte şi protejează informaţiile tale personale furnizate în timpul utilizării site-ului. Înainte de a introduce datele personale într-o secțiune pe care o cere site-ul, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Totodată, te informăm că atunci când utilizezi siteuri ale terţilor, site-uri pe care apar link-uri către site-ul https://www.ambrozieconsulting.ro/ sau care fac publicitate pe site-ul dat, ți se vor aplica politicile acestora de confidențialitate pe care recomandăm să le citeşti.

Datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine prin accesarea şi utilizarea https://www.ambrozieconsulting.ro/ pot fi prelucrate şi utilizate de https://www.ambrozieconsulting.ro/ în scopul furnizării serviciilor, în scopul realizării unui interes legitim al https://www.ambrozieconsulting.ro/   pentru îmbunătăţirea serviciilor sale, pentru asigurarea securității platformei și a serviciilor, pentru prevenirea, cercetarea şi depistarea fraudelor ori a utilizării abuzive şi necorespunzătoare a serviciilor, pentru notificarea unor conduite ilegale sau în scop de publicitate şi marketing direct.

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către https://www.ambrozieconsulting.ro/ , ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.