Selectează o Pagină

Proiecte admise „Digitalizare IMM”

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat, vineri 2 Feb 2024, a doua listă intermediară de Proiecte admise „Digitalizare IMM” . În cadrul acestui program firmele vor obține granturi de până la 100.000 de euro pe proiect câștigat în vederea dezvoltării tehnologice a întreprinderilor, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

A doua listă publicată de MIPE cuprinde 700 de proiecte câștigătoare cu o valoare totală a finanțării nerambursabile de 117.478.896 lei. Prima listă cu cele 1020 de firme admise la finanțare a fost publicată de MIPE pe data de 22 decembrie 2023.

Proiectele câștigătoare în urma celei de-a doua runde a evaluării tehnice și financiare au obținut între 100 și 94,9423 de puncte, iar criteriul de departajare pentru firmele cu un punctaj general egal a fost rentabilitatea activității operaționale în exercițiul financiar 2022.

Termenele cu privire la finanțare:

  • Proiectele care au fost admise vor intra în etapa de contractare din luna aprilie 2024.
  • Până pe 30 iunie 2024 Ministerul afirmă că va finaliza semnarea tuturor contractelor beneficiarilor admiși la finanțare.

Ministerul și-a propus semnarea unui număr de 5.384 de contracte de finanțare, în limita bugetului total de 347,5 milioane euro. În total, 7.188 de cereri de finanțare au fost depuse în programul național de digitalizare prin PNRR.

Lista Proiecte admise „Digitalizare IMM”

Vezi care este a doua listă intermediară a proiectelor câștigătoare în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor” aici.

Află mai multe despre a doua listă intermediară a proiectelor admise la finanțare aici.

Contactează experții noștri

Ia legătura cu experții noștri aici sau accesați pagina Contact aici.

Ambrozie Consulting Fonduri Europene 2024